Smooksnuiversjeugd viert Smookies Bonte Middag

Smooksnuiversjeugd viert Smookies Bonte Middag

  

Wat was het een feest afgelopen zaterdagmiddag in ‘de Tempel der Zotheid’, het clubhuis van Carnavalsvereniging de Smooksnuivers. Jeugdprinses Jaidy 1e en Page Ilse ontvingen de jeugd van een drietal bevriende carnavalsverenigingen en vele Rozenburgse kinderen om met elkaar Smookies Bonte Middag te vieren.

middag

Na een grote openingspolonaise konden de kinderen genieten van diverse optredens van de Dansmariekes en Dansgarde Amber en de Dansmariekes van gastvereniging de Blauwkonters uit Poeldijk.

Het optreden van FlexiBritt (Britt ‘t Hart) werd vol bewondering bekeken. Met haar lenige lichaam showde ze de moeilijkste figuren als een ware circusartiest. In de avonduren mocht ze haar kunsten ook voor de volwassenen vertonen.

Met nieuwe Smooksnuiversduo ‘MarkieMo-disco duo’ (Mark ten Hoeve en Monica Zandbergen)  maakten er een waar feest van. Vol enthousiasme kregen ze de kinderen op de vloer met leuke (Tiktok) dansjes op bekende liedjes. 

duo

Natuurlijk mochten de spelletjes, de limonade, popcorn en suikerspin dit keer niet ontbreken. En daar bovenop nog allemaal lekkere snoepjes gesponsord door Plus Groesz, waarvoor grote dank namens de Smooksnuivers.

Bij het afscheidswoord gaf Jeugdprinses Jaidy 1e aan ontzettend genoten te hebben van de fantastische middag en had ze voor alle gasten nog een leuk presentje.

De Smooksnuivers hopen opnieuw veel jeugdige carnavalsvierders te ontvangen op het grote Kindercarnaval op zaterdag 18 februari a.s., dus houdt de Schakel de komende weken in de gaten voor verdere berichtgeving.

Foto’s van Smookies Bonte Middag zijn te bekijken via www.smooksnuivers.nl.

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.