Smookies Bonte Middag en Smookies Bonte Avond bij de Smooksnuivers

Smookies Bonte Middag en Smookies Bonte Avond bij de Smooksnuivers

 

Op zaterdag 21 januari 2023 organiseert Carnavalsvereniging de Smooksnuivers haar jaarlijkse Smookies Bonte Middag en Smookies Bonte Avond. Deze gezellige activiteiten vinden plaats in het clubhuis van de Smooksnuivers aan de Laan van Nieuw Blankenburg 380, in carnavalstijd omgedoopt tot ‘Tempel der Zotheid’.

Op zaterdagmiddag is het eerst de beurt aan de jeugd tijdens Smookies Bonte Middag. Alle kinderen van Rozenburg zijn welkom op deze gezellige middag met optredens van de diverse jeugdgroepen van de Smooksnuivers, muziek en spelletjes. De zaal gaat om 12.45 uur open, het programma begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

In de avonduren verzorgen de Smooksnuivers een gevarieerd programma met  ‘entertainment tussen de schuifdeuren’. Diverse groepen en leden van de vereniging  zullen optredens verzorgen die in het teken staan van het thema ‘gemeentepils en ganzenwijn’ (oftewel: water). Naast de acts van de Smooksnuivers zijn er ook optredens van Jamies Dance Corner en Flexi-Britt. Het belooft een fantastische avond te worden.

Tussen de optredens door is er volop muziek en kan er worden gedanst. De avond is voor iedereen toegankelijk en toegang is gratis. Gepaste kleding wordt op prijs gesteld. De zaal gaat om 19.45 uur open, het officiŽle programma start om 20.15 uur.  

 

De Smooksnuivers nodigen u van harte uit!

 

  Terug naar persberichten overzicht.