Corona maatregelen gelukkig ten einde. Toch nog een feestje bij de Smooksnuivers

 

Clown-Kim

 

Carnaval Smooksnuivers 2022

 

Toch nog carnaval voor de Smooksnuivers

 

Tegen alle verwachtingen in konden de Smooksnuivers op zaterdag 26 februari toch nog een klein carnavalsfeest vieren. Door de versoepeling van de maatregelen was het mogelijk om met de leden en een aantal bekenden feest te vieren in het clubhuis.

 

Het was te kort dag om activiteiten buiten te organiseren, dus helaas geen carnaval op het Raadhuisplein. Toch heeft het bestuur snel geschakeld om een feest te organiseren en zo werd het alsnog een hele leuke dag, waarbij het belangrijkste was dat de leden elkaar weer konden treffen om gezellig bij te kletsen en feest te vieren.

 

In de middag was het eerst de beurt aan de jeugd van de Smooksnuivers. De kinderen konden zich laten schminken of een mooie ‘tatoeage’ laten aanbrengen. Voorzichtig kwamen de kinderen op de dansvloer, daarna was het genieten van patat met heerlijke snacks. Als klap op de vuurpijl kwam  Clown Kim de sfeer nog eens extra verhogen. Voor alle kinderen maakte ze mooie creaties met haar ballonnen en ze sloot af met haar kinderdisco. Wat fijn om alle kleintjes weer zo vrolijk en blij te zien.

 

Het feest liep geruisloos over in het feest voor de volwassenen. Langzaam stroomde het clubhuis vol met carnavalesk verkleedde leden. Al snel werd er druk gekletst onder het genot van een drankje. Met muziek van DJ Dennis stroomde ook de dansvloer weer vol en werd het een heel  gezellige avond. Dansgarde Amber was blij dat ze haar ingestudeerde dans toch nog voor publiek kon laten zien, en wat deed ze het goed!

 

De vereniging is nog volop in leven, ondanks twee gemiste carnavalsseizoenen. Met goede moed kijken de Smooksnuivers uit naar het volgende seizoen met weer een nieuwe Prins en Jeugdprins en volop activiteiten. 3x Alaaf!

 

  Terug naar persberichten overzicht.