Smooksnuivers verrast met 11/11 attentie

 

Verslag: Smooksnuivers verrast met 11/11 attentie:

 

 

Zaterdag 7 november stond bij de leden van de Smooksnuivers al lange tijd in de agenda als openingsavond van het carnavalsseizoen 2020/2021. Een avond waarop traditiegetrouw de nieuwe Prinsenteams bekend zouden worden gemaakt. Maar ook de avond van de traditionele Prinsenmaaltijd bestaande uit boerenkool met worst en voor de kinderen patat met kroket of frikandel.

 

Aangezien vanwege Corona alle festiviteiten zijn afgelast heeft het bestuur het idee omvat om het 11/11 gevoel naar de leden thuis te brengen. Zo ontvingen alle leden afgelopen zaterdag een feestelijke 11/11 attentie bestaande uit een heerlijke rookworst en een carnavalesk  boerenkool-recept. Voor de kinderen een tegoedbon van cafetaria Arnold’s, waarmee ze zelf een patatje kunnen halen. Dit alles voorzien van een carnavalsgroet (Alaaf) en steuntje in de rug.

 

En ding is zeker, op woensdag 11/11 (de elfde van de elfde) staat bij veel Smooksnuivers boerenkool met worst op het menu en wordt op afstand geproost op elkaar en op de vereniging.

3x Alaaf!

 

 

 


 


 

   Terug naar persberichten overzicht.