Kerstgroet en Smooksnuivers vieren 5x11 jarig jubileum op grootse wijze

 

Kerstgroet 2019 en een mooi 2020 namens CV de Smooksnuivers (adv. geplaatst in RC van 19-12-2019):

 

kerstgroet_2019Smooksnuivers vieren 5x11 jarig jubileum op grootse wijze (geplaatst in RC van 19-12-2019):

 

Wat een fantastisch jubileumweekend hebben de Smooksnuivers achter de rug! Voor de gelegenheid was de buitenkant van de ‘Tempel der Zotheid’ op Sportpark Oost extra versierd met grote vlaggen, ballonnen, beachvlaggen en banners. Ook de feestzaal was volop versierd in de bekende Rozenburgse kleuren geel en rood.

 

Op vrijdagavond 13 december was er veel sfeer en gezelligheid met leden, oud-leden, genodigden en donateurs. Het zangduo ‘De twee V’s’ wist met hun grotendeels Nederlandstalig repertoire voor veel stemming te zorgen. Een officieel moment was er toen het speciaal voor deze gelegenheid opgestelde jubileumboek uitgereikt werd aan Rob Oosterlee van de Gebiedscommissie, aan Cili Janse, als langstzittend lid van de Smooksnuivers en aan Prins Ron 1e. Het gepresenteerde jubileumboek oogstte veel lof, met speciale dank aan Renate Gerrese en Irene Zandbergen voor het vele werk dat zij hierin gestoken hebben.

 

Zaterdagavond 14 december ging het echt goed los op de druk bezochte tweede jubileumavond. Veel bevriende carnavalsverenigingen uit de regio en een delegatie van de Odenheimer Karnavallsgesellschaft (OKG uit Dld) vierden het feest tot in de late uurtjes met de Smooksnuivers mee. Met afwisselend muziek van De Furietoeters, zangeres Sandy, entertainer Johnny Valentino en DJ Dennis was er voor ieder wat wils en dat zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond volop bezet was.

 

Na maandenlange voorbereidingen door de Jubileumcommissie en hulp van vele leden, kunnen de Smooksnuivers terugkijken op een fantastisch jubileumweekend. In het nieuwe jaar gaan de feestelijkheden verder met Smookies Bonte Avond en Middag op zaterdag 1 en zondag 2 februari.

 

Foto’s van het jubileumweekend zijn te vinden op www.smooksnuivers.nl

 

 

 5x11

5x11

  Terug naar persberichten overzicht.