Smooksnuiversjeugd viert Smookies Bonte Middag

Smooksnuiversjeugd viert Smookies Bonte Middag

 

Zondag 10 februari was de jaarlijkse ‘Smookies Bonte Middag’ in de kantine van Sportpark Oost. Om 13.00 uur kwamen Jeugdprins Thomas 2e en zijn Adjudant Kenji de zaal binnen, in gezelschap van de Jeugdraad, de Dansmariekes en de Dansgarde. Ook Prins Ron 1e, Prinses Janet, Adjudant Michiel en de Raad van Elf waren van de partij.

 

Met de jeugd van zeven bevriende carnavalsverenigingen op bezoek, was het een drukte van belang. Verschillende optredens werden verzorgd door de Dansmariekes, de Jeugdraad en de Dansgarde. Ook de Dansmariekes van de Blauwkonters uit Poeldijk lieten een fantastische dans zien.

 

De jeugd kon zelf actief aan de slag in de spelletjesronde, met o.a. sjoelen, blikgooien en ‘4 op een rij’. Met een volle spelletjeskaart kon iedereen een prijsje grabbelen uit de grabbelton.

Natuurlijk werd er ook volop gedanst, zowel polonaise als disco. Een heuse pingu´n ging daarbij voorop, tot groot plezier van alle kinderen. De middag werd compleet met limonade, popcorn en suikerspin.


Een delegatie van de FEN (Federatie Europese Narren) was aanwezig om een aantal onderscheidingen uit te reiken aan leden van de Smooksnuivers die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging. Bij de volwassenen viel de eer te beurt aan Angelique Stout en Richard Lansbergen. Bij de jeugd ontvingen Adjudant Kenji en zijn zus Cheyenne (lid van de Dansgarde) een onderscheiding. 

 

Om 16.00 uur kwam een einde aan een feestelijke en drukbezochte middag.


Op zaterdag 3 maart a.s. hopen de Smooksnuivers weer veel kinderen te mogen ontvangen op het Kindercarnaval. Houdt de Schakel de komende weken in de gaten voor verdere berichtgeving.

 

Foto’s van Smookies Bonte Middag zijn te bekijken via www.smooksnuivers.nl.

 

  Terug naar persberichten overzicht.