Smookies Bonte Avond en Smookies Bonte Middag bij de Smooksnuivers

 

Smookies Bonte Avond en Smookies Bonte Middag bij de Smooksnuivers

 

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert Carnavalsvereniging de Smooksnuivers haar jaarlijkse Smookies Bonte Avond. Dit seizoen zal de grootse feestavond voor het eerst plaatsvinden in de nieuwe ‘Tempel der Zotheid’ op Sportpark Oost aan de Laan van nieuw Blankenburg. 
Voor de Smooksnuivers vergt dit wel een paar aanpassingen na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de grote zaal van de Nieuwe Schans, die voorzien was van een groot podium en waar ruimte was voor het groots binnenhalen van alle groepen die tijdens de bonte avond optreden. 
Door creatief om te gaan met de beschikbare ruimte, belooft het net als in voorgaande jaren weer een heel gezellige avond te worden met ‘entertainment tussen de schuifdeuren’. Diverse groepen en leden van de Smooksnuivers zullen optredens verzorgen, die in het teken staan van het thema ‘musical/film’. Vele bekende melodieŽn zullen dan ook voorbij komen.  
Naast de acts van de Smooksnuivers zal ook het jeugdmusicalkoor Giullare een optreden verzorgen, een fantastische aanwinst voor het programma. Tussen de optredens door is er volop muziek en kan er worden gedanst. De avond is voor iedereen toegankelijk en toegang is gratis. Gepaste kleding wordt op prijs gesteld. De kantine van Sportpark Oost gaat om 19.45 uur open, het officiŽle programma start om 20.00 uur.  
Op zondag 10 februari is het de beurt aan de jeugd tijdens Smookies Bonte Middag. Alle kinderen van Rozenburg zijn welkom op deze gezellige middag met optredens van de diverse jeugdgroepen van de Smooksnuivers, muziek en spelletjes. De kantine gaat om 12.30 uur open, het programma begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. 
De Smooksnuivers nodigen u van harte uit!

 

  Terug naar persberichten overzicht.