Kindercarnaval bij de Smooksnuivers

 

Kindercarnaval bij de Smooksnuivers

Zaterdag 10 februari om 14:00 uur in de Schans!

Adres: Marijkeplein te Rozenburg

 

Een gezellige middag met veel muziek, optredens en leuke activiteiten. Er zal geschminkt worden, er worden glittertattoo ’s gezet en er is voor iedereen wat lekkers! Kom jij ook? Neem gezellig al je vriendjes en vriendinnetjes mee!!!


Verkleedwedstrijd

Kom jij het mooist verkleed naar de Schans toe? Van 14:00 tot 16:30 uur vieren we KINDERCARNAVAL in de Schans. De kinderen die het mooist verkleed zijn kunnen een mooie prijs winnen! Aan het einde van de middag worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Mooist versierde fiets/skelter/wagen

Heb jij een fiets of een skelter thuis staan? Of heb je nog een oude bolderkar op zolder? Versier deze dan zo origineel mogelijk en kom om 13:00 uur naar het Raadhuisplein. We gaan in een grote optocht over het plein en vervolgen onze weg naar de Schans toe waar het KINDERCARNAVAL gaat beginnen. Aan het einde van de feestmiddag worden de prijzen uitgereikt voor het mooiste, gekste, leukst versierde voertuig.

Tussen 12:00 en 13:00 uur kun je jezelf aanmelden in het Hof van Rozenburg, hier ontvang je een nummer, waardoor de jury jou kan herkennen! Ook kun je je alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar: secretaris@smooksnuivers.nl, haal je nummer dan nog wel even voor 13:00uur op in het Hof van Rozenburg.

 

Kleurwedstrijd

Via de huis-aan-huis bladen wordt een kleurplaat verspreid. Kleur de kleurplaat heel mooi in en neem hem mee naar het KINDERCARNAVAL. Misschien win jij dan wel een mooie prijs! Inleveren kan tussen 14:00 en 15:00 uur in de Schans!

Klik hier voor het openen - bekijken van de Kindercarnaval 2018 Flyer

  Terug naar persberichten overzicht.