Feestelijk Prinsenbal Smooksnuivers

Feestelijk Prinsenbal Smooksnuivers

 

Op zaterdag 16 december 2017 vierde Carnavalsvereniging de Smooksnuivers haar jaarlijkse Prinsenbal in de Nieuwe Schans in Rozenburg. Om 20.30 uur werd de avond feestelijk geopend met de binnenkomst van de Smooksnuivers begeleid door de Furietoeters uit Maassluis. Prins Cor 1e  moest deze avond, door omstandigheden, helaas vooropgaan in het feest zonder zijn Prinses Sabine, maar werd wel vergezeld door Adjudant DaniŽl en Nar Nicole. Ook Jeugdprins Thomas 1e en zijn Prinses Daphne waren van de partij.
De Smooksnuivers kregen bezoek van acht bevriende carnavalsverenigingen uit de regio, het was dus een gezellige drukte.  Nadat Prins Cor 1e alle aanwezigen welkom had geheten was het tijd voor een grote polonaise.
Na deze grootse opening was het de beurt aan de Dansmariekes van de Smooksnuivers. Niet alle meisjes konden aanwezig zijn, maar ondanks dat wisten de Mariekes een prima optreden te geven wat door de aanwezigen zeer gewaardeerd werd.
De Smooksnuivers zijn trots dat dit seizoen twee solisten een gardedans presenteren. Het is toch een hele prestatie om alleen op het podium voor zo’n groot publiek op te treden. De optredens van solo Dansmarieke (Britt ’t Hart) en solo Dansgarde (Alysha de Raaf) gingen bijzonder goed en de meiden kregen een welverdiend applaus van het publiek.
Later op de avond was het de beurt aan de Dansgarde, die eveneens een fantastische gardedans presenteerde.
Tussendoor was er volop gelegenheid voor het publiek om gezellig een dansje te maken. De muziek werd afwisselend verzorgd door de Furietoeters en DJ Dennis. Daarnaast verzorgde zanger Arno een tweetal optredens, waarbij hij vele bekende nummers ten gehore bracht.
Ook dit jaar had de feestcommissie van de Smooksnuivers een grote verloting georganiseerd. Veel gasten gingen dus met een mooie prijs naar huis.
Om 1.00 uur kwam een einde aan een zeer gezellig Prinsenbal.De Smooksnuivers kunnen terugkijken op een geslaagde avond. De komende weken worden vrijgemaakt voor de Kerstdagen en Jaarwisseling, maar daarna gaan de carnavalsactiviteiten weer verder. Op zaterdag 20 januari a.s. vieren de Smooksnuivers Smookies Bonte Avond. Ook deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk. De jeugd viert zijn eigen Smookies Bonte Middag op zondag 21 januari. Verdere berichtgeving over beide activiteiten volgt.

 Informatie over de Smooksnuivers en foto’s van de diverse feestavonden zijn te vinden op www.smooksnuivers.nl

  Terug naar persberichten overzicht.