Optreden RvE met Rowwen Heze in theater De Stoep

Beste Smooksnuivers,

Nadat Yvonne Zandbergen afgelopen week een ontzettend leuke actie op de facebookpagina van Theater de Stoep ontdekte, heeft Tom de Raaf als voorzitter van de Raad van 11 direct actie ondernomen en heeft hij een brief aan het theater geschreven.

Theater de Stoep was namelijk op zoek naar een Raad van 11 om deel te nemen aan een theatershow van Rowwen Heze. En tsja, wie kunnen die taak nou beter invullen dan onze eigen Raadsleden?? Het theater heeft enthousiast op de email van Tom gereageerd en de Raad van 11 mag op donderdag 16 november te gast zijn, op het podium(!).

Omdat wij het theaterdebuut van onze raadsleden natuurlijk niet willen missen, heeft het theater ons een actie aangeboden. Wij kunnen als leden van C.V. de Smooksnuivers voor de halve prijs naar de show van Rowwen Heze (Drie kier Alaaf) gaan kijken. Je kunt kaarten bestellen op www.theaterdestoep.nl  Deze actie kun je via de website reserveren door bij promotiecode RAADVAN11 in te vullen en te activeren. De show is op donderdag 16 november en begint om 20:11 uur.

Heb je nog vragen? Neem even contact op met Tom de Raad of Dominique Reijerink. We zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden als er een groot aantal Smooksnuivers in de zaal komt te zitten. Voor diegene die gaan; Veel plezier!!


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en de Raad van 11,


Renate Schellenboom

Secretariaat c.v. de Smooksnuivers

  Terug naar persberichten overzicht.