Smookies Bonte Avond en Smookies Bonte Middag bij de Smooksnuivers

Smookies Bonte Avond en Smookies Bonte Middag bij de Smooksnuivers

 

Op zaterdag 4 februari 2017 organiseert Carnavalsvereniging de Smooksnuivers haar jaarlijkse Smookies Bonte Avond in de Nieuwe Schans in Rozenburg. Op deze avond zullen verschillende optredens worden verzorgd door dansgroepen en leden van de Smooksnuivers. Zo zullen de Dansmariekes en Dansgarde zowel een gardedans als een showdans presenteren. Ook staan er dit jaar weer acts op het programma van de Jeugdraad, de Jeugdcommissie, de Smooksnuiverinnen en het Herenballet. Een aantal nieuwe verrassende acts maakt het afwisselende programma compleet.
Tussen de optredens door is er volop muziek en kan er worden gedanst. De avond is voor iedereen toegankelijk en toegang is gratis. Gepaste kleding wordt op prijs gesteld. De grote zaal van De Nieuwe Schans gaat om 19.30 uur open, het feest start om 20.00 uur.
Op zondag 5 februari is het de beurt aan de jeugd tijdens Smookies Bonte Middag. Alle kinderen van Rozenburg zijn welkom op deze gezellige middag met optredens van de diverse jeugdgroepen van de Smooksnuivers, muziek en spelletjes. De zaal gaat om 12.30 uur open, het programma begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

 De Smooksnuivers nodigen u van harte uit!

 

  Terug naar persberichten overzicht.