Zaterdag 7 januari a.s. Prinsenbal bij de Smooksnuivers

Zaterdag 7 januari a.s. Prinsenbal bij de Smooksnuivers

 

Op zaterdag 7 januari 2017 viert Carnavalsvereniging de Smooksnuivers haar jaarlijkse Prinsenbal in de Nieuwe Schans in Rozenburg.
Op deze avond zal de nieuwe Prins van de Smooksnuivers, Prins Cor 1e, vergezeld door zijn Prinses Sabine en Adjudant DaniŽl zich aan het Rozenburgse publiek presenteren.
Ook de nieuwe Jeugdprins Thomas 1e en zijn Prinses Daphne zullen deze avond aanwezig zijn om voor te gaan in het feestgedruis.

De Smooksnuivers krijgen bezoek van een aantal bevriende carnavalsverenigingen uit de regio, het belooft dus een gezellig drukke avond te worden.

Om 20.30 uur zal de plaatselijke carnavalsvereniging met alle groepen zijn opwachting maken. De Dansmariekes en de Dansgarde zullen hun nieuw ingestudeerde dansen tentoonspreiden. De muziek wordt verzorgd door DJ Dennis, de FurieToeters uit Maassluis en zanger Ricardo.
Er zal deze avond voldoende gelegenheid zijn om ook zelf een dansje te maken of om het prille carnavalsseizoen goed op gang te brengen door mee te doen in de polonaise. Tevens zal er een verloting zijn met grandioze prijzen. Heeft u dus zin in een onbezorgd avondje uit in Rozenburg, kom dan op zaterdag 7 januari a.s. naar het Prinsenbal van Carnavalsvereniging de Smooksnuivers in de Nieuwe Schans, aanvang 20.30 uur, de toegang is gratis.

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.