Opening seizoen Carnavalsvereniging de Smooksnuivers

Opening seizoen Carnavalsvereniging de Smooksnuivers

Zaterdag 12 november start het nieuwe carnavalsseizoen 2016-2017.
Prins Florus den I en zijn team worden op deze avond om 22.11 uur eervol uit hun functie ontheven en maken plaats voor een nieuw Prinsenteam.
Traditiegetrouw wordt het oude Prinsenteam op een ludieke manier “afgevoerd” . Hoe dit gaat gebeuren zal voor iedereen een verrassing blijven, maar origineel zal het zijn.
Wie het nieuwe Prinsenteam  gaat worden is voor ons allen nog een grote verrassing. Om 23.11 uur zal bekend gemaakt worden wie voor het komende carnavalsseizoen onze vereniging gaat vertegenwoordigen als Prins ( of Prinses ) van de Carnavalsvereniging de  Smooksnuivers.
Voorafgaand aan de Prins wisseling is er ook nog de wisseling van het jeugd Prinsenteam. Jeugdprinses Amber en haar Adjudant zullen ook plaats moeten maken voor een nieuw Prinsenteam. Ook zullen zij op een speciale manier het veld moeten ruimen om ook een nieuw Jeugd Prinsen)Prinsessen team te gaan verwelkomen.

Vanaf 19.30 uur gaat het hele feest beginnen. Deze avond is wel een besloten avond voor alleen leden en donateurs van de vereniging.

Heet u interesse om lid of donateur te worden de vereniging, neem dan contact op met de penningmeester van de vereniging en u kunt deze en alle volgende activiteiten bijwonen.
Het adres is penningmeester@smooksnuivers.nl  Eventueel kunt u ter plaatse lid of donateur van de vereniging worden. De plaats waar dit grootse festijn gehouden gaat worden is de Nieuwe Schans aan het Marijkeplein.

Het carnavalsseizoen 2016-2017 gaat weer beginnen; de Smooksnuivers gaan er weer een fantastisch seizoen van maken.

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.