Prinsenbal bij de Smooksnuivers

Prinsenbal  bij de Smooksnuivers

Zaterdag 12 december was het Prinsensenbal  bij de Smooksnuivers. De bloeiende carnavalsvereniging van Rozenburg.
Er kwamen diverse carnavalsverenigingen uit de Rotterdamse regio op bezoek om een fantastische avond mee te maken. Het was daarmee ook een veel drukkere avond dan normaal. Rond half negen werden de Prinsen en de Raden van Elf binnengehaald onder begeleiding van blaaskapel de Blaaskaken. Nadat iedereen binnen was had de zaal zich gelijk goed gevuld met feestende mensen.


De Prinsen met Adjudanten werden op het podium welkom geheten door Prins Florus den I van de Smooksnuivers. Na enige lovende woorden wederzijds toegesproken begon de grote polonaise die door de huis-DJ Dennis werd ingezet.
Tussen de diverse polonaises en dansjes werd iedereen ook nog vermaakt met een optreden van zangeres Sandra.
De zaal was door medewerkers van dansschool Double Feet aangekleed in een fantastische kerstsfeer. Sommige kerstdecoraties zien er zelfs uit als een sprookje.
Verder is de avond nog ingevuld door diverse dansen van de Mariekes en de Dansgarde van de Smooksnuivers. Onder luid gejoel werden beide dansgroepen binnengehaald en na de dans ook weer uitgeleide  gedaan.
Bij een grootse avond als het Prinsenbal hoort ook een loterij. Speciaal voor deze avond zijn er een aantal schitterende prijzen aangeschaft, waaronder een gourmetset en een televisie.
Uiteindelijk zijn er bij de trekking veel prijzen Rozenburg weer uit gegaan.
De avond duurde tot 1.00 uur en de Smooksnuivers kunnen weer terugkijken naar een fantastische avond.

Nieuwsgierig hoe het er bij de Smooksnuivers uit ziet? Kom dan op zaterdag 16 januari naar Smookies Bonte Avond voor de volwassenen of op zondagmiddag 17 januari voor de jeugd naar Smookies Bonte Middag. Beide activiteiten zijn vrij toegankelijk. Kijk ook eens naar onze website: www.smooksnuivers.nl

   

 

  Terug naar persberichten overzicht.