Het was een Groot succes…… Smookies bonte avond en de mini-pronkzitting 2014!!!!

 

Het was een Groot succes…… Smookies bonte avond en de mini-pronkzitting 2014!!!!

Afgelopen weekend was het weer zover. Traditiegetrouw laten de leden van cv de Smooksnuivers op Smookies bonte avond hun acts zien die ze ingestudeerd hebben. O.a. voor het sociaal carnaval. Dit jaar waren er 10 acts.  Ook de jeugdraad deed  na jaren weer mee. Deze stoere mannen brachten met hun gangnam style heel de zaal in beweging.  Op deze avond wordt er door de prins een onderscheiding (de halve maan) uitgedeeld aan een Rozenburgs persoon die een grote maatschappelijke betrokkenheid toont.  Dit jaar heeft prins Florus 1e Celeste Bosman onderscheiden in de orde van de halve maan. Zij heeft zich afgelopen jaren ingezet voor de strijd tegen kanker. Deze jonge meid heeft op haar step al de Alp Huez bedwongen en doet 29 juni 2014 voor de tweede keer mee met de bergentocht tegen kanker. Dit is 75 km steppen. U kunt haar sponsoren. Wij Smooksnuivers vinden dat zij ondanks haar jonge leeftijd een waardige halve maandraagster is.  De rest van de avond is er nog volop gefeest.

De volgende dag was het de beurt voor onze jeugdprins Damian 1e om samen met prinses Alysha en adjudant Bas gastheer te zijn voor wel  6 bezoekende verenigingen. Ook hier hebben zowel de mariekes en garde van onze vereniging als de bezoekende verenigingen laten zien wat dansen is. Natuurlijk stalen onze miniriekes iedereens hart met hun dansje en gingen de benen weer van de vloer met de act van de jeugdraad. Tussendoor konden er spelletjes gespeeld worden en de suikerspin en popcorn waren reuze populair.

Rond 16.30 was het feest afgelopen en ging iedereen doodmoe naar huis. Weer een geslaagd weekend. Wil je zelf de Smooksnuivers in actie zien? Dat kan 1 maart vieren we het carnavalsfeest. ‘s middags voor de kinderen en ‘s avonds voor volwassenen. U heeft nog een maand om de perfecte carnavalsoutfit samen te stellen.  Wilt u ideeen opdoen? Check de website. www.smooksnuivers.nl

 

  Terug naar persberichten overzicht.