HET WAS WEER BAL BIJ DE SMOOKSNUIVERS

 

HET WAS WEER BAL BIJ DE SMOOKSNUIVERS

Het was een druk weekend in Rozenburg. Kerstmarkt, opening Schaatsbaan en natuurlijk het prinsenbal van de Smooksnuivers.  Rond een uur of 21.00 stroomde de zaal helemaal vol. Naast onze eigen vereniging waren er nog  7 bevriende verenigingen en er was er ook genoeg aanloop vanuit Rozenburg en omstreken zelf.
Dit jaar waren er twee blaaskapellen.  De Blaaskaken hebben net als vorig jaar de sterren van de hemel getoeterd en de Flaterbende heeft ook op eigen wijze het publiek vermaakt. De sfeer zat er goed in.
Zowel de Mariekes als de Dansgarde hebben hun danskunsten mogen vertonen. Zij oogsten een groot applaus evenals onze solistes Naditza en Iris. Er zijn ook onderscheidingen uitgereikt. Zo hebben Traudi Bosveld en Sabine Gardien een blijk van waardering gehad voor hun inzet voor onze vereniging. Traudi zit al zo lang bij onze vereniging dat ze daar niet meer uit weg te denken is. De zaal versieren of opruimen? Traudi komt helpen. Ook strooit ze  met complimentjes en dat is altijd fijn om te krijgen. Sabine is nog maar een paar jaar actief binnen onze vereniging maar ze doet het vol overgave. Ze is reuze handig met kwasten en hamers en spijkers, maar ze kan nog geen ei koken zegt ze zelf. Dat vinden wij niet erg en maken dus dankbaar gebruik van haar verfkunsten. Voor de eieren hebben we weer iemand anders. Om te laten zien dat ze erg gewaardeerd worden hebben zij uit handen van de FEN (federatie Europese narren.) een medaille gekregen. Ook ons kersverse jeugdprinsenteam heeft een medaille gekregen.
Tussendoor heeft DJ soundservice de muziek verzorgd. Er is veel gedanst, gehost en gezongen.
Wij hopen dat u bij ons volgende feestje ook zegt  “ja, ik wil” eens een kijkje nemen bij die Smooksnuivers. Ons volgende feest is 14-01-2012.
Wij hebben een Smurftastische avond gehad. Wilt u eens zien hoe dit was?
Kijk eens op de site. www.smooksnuivers.nl

 

  Terug naar persberichten overzicht.