Smooksnuivers in Spijkenisse

Smooksnuivers in Spijkenisse.

Afgelopen tijd zijn de Smooksnuivers wel erg vaak in Spijkenisse te vinden.

Zo zijn we in het kader van het sociaal carnaval eerst vrijdag 18 februari in de welplaat geweest. Het was berengezellig. Al onze acts werden enthousiast ontvangen. Vooral het herenballet viel in de smaak. De paaldansact van de “heren” met prins ron 1e als big spender zorgde voor veel hilariteit.

Dit is de langste avond van ons sociaal carnaval programma dus we mochten tot 11.30 doorfeesten, wat dan ook uitstekend is gelukt.

Op zaterdag 26 februari hebben we dit nog eens dik overgedaan bij Stichting de nieuwe brug. Deze avond duurde van 19.30 tot 22.00, maar van ons mocht hij nog veel langer duren. Wat was het hier een feest. Iedereen was verkleed, liep mee met de polonaise en met zelfgemaakte rammelbussen werd op de maat van de carnavalsmuziek mee gerammeld, geweldig! Op beide avonden heeft prins Ron 1e nog wat medailles uitgereikt aan mensen die het best verkleed waren. Bij de Nieuwe brug kwam prins Ron zelfs nog een aspirant raadslid tegen. Meteen op de foto natuurlijk. Helaas was het snel al 22.00. we moesten naar huis. Gelukkig hebben we volgend weekend ons eigen carnaval. Wilt u ook meefeesten met de smooksnuivers?. Om 13.11 laten we ballonnen op om daarna in stoet naar de Nieuwe schans in Rozenburg te vertrekken. Hier barst om 14.11 het kindercarnaval los. Doordat ons dagelijks deelgemeentebestuur het nog steeds niet voor elkaar heeft om de vergunningen goed rond te krijgen moeten we voor de avond helaas weer uitwijken naar elders. Limonade is lekker maar voor sommigen is bier beter! Dit keer vieren we ons “ groot carnaval” vanaf 20.11 in de kantine van sporthal de Rozet. U bent welkom. Wilt u meer foto’s bekijken of wilt u gewoon meer over ons weten? Check de website www.smooksnuivers.nl

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.