Carnaval in de Woutershof en op de Welplaat en………

Carnaval in de Woutershof en op de Welplaat en………

When Yvonne meets Sarah!!!

Afgelopen woensdag is onze vereniging op bezoek geweest bij de Woutershof. En dit keer niet omdat we niet in de schans konden maar gewoon om daar net zoals voorgaande jaren een geweldig carnavalsfeest te organiseren.  De mensen van de wouterhof aangevuld met kinderen van de uit Spijkenisse hebben daar genoten en meegedaan met de soms gekke acts van de Smooksnuivers. De prins heeft daar nog medailles uitgedeeld en na een fijn middagje carnaval ging het hele clubje vrolijk huiswaarts.

Een delegatie Smooksnuivers bleef nog even achter om te helpen de versieringen weg te halen. Deze moesten weer mee naar De welplaat, want  vrijdag 18-02-11 was het zover.  Rond 19.30 kwamen de Smooksnuivers in een grote polonaise de kantine van de Welplaat binnen om daar een supergezellige avond te houden. Het begin was wat stroef. Maar gaande de avond kwamen de mensen steeds meer los. Vooral de paaldansact van ons herenballet viel in de smaak. Sommigen wilden ook wel eens proberen te paaldansen. Silvester heeft met zijn Nederlandstalig repertoire veel mensen verleid tot een polonaise en onze eigen Angelique heeft met wat oude en nieuwe popsongs ook heel wat voetjes in beweging gebracht. Natuurlijk oogsten de dansacts van onze smooksnuiverjeugd  weer veel enthousiasme. Na de medaille uitreiking voor de best verkleedden of meest enthousiaste welplaat medewerkers gingen de meesten naar huis en was het zo rond 23.30 opruimen geblazen. 

We waren net op tijd klaar want om 00.00 werd onze Yvonne 50 jaar!!! We hebben nog even voor haar gezongen natuurlijk! En haar verjaardag ongemerkt voorbij laten gaan konden we niet dus zijn we zaterdagavond met heel wat Smooksnuivers haar suprise-party gaan bezoeken.  U ziet…Weer een druk weekend.  Aankomend weekend gaan we zaterdagmorgen samen met de Mudband langs onze zieke en oudere mede-Rozenburgers en ’s avonds naar stichting de nieuwe brug in Spijkenisse. Daar wordt het vast ook weer een grandioos feest. Wilt u een idee hoe dat zal zijn? Kijk op de website www.Smooksnuivers.nl De foto’s zeggen alles.

 

 

(Ivonne nog van harte gefeliciteerd en proost namens de webmaster)

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.