Opzij, opzij, opzij Maak plaats, maak plaats, maak plaats, de Smooksnuivers hebben haast.

Opzij, opzij, opzij Maak plaats, maak plaats, maak plaats, de Smooksnuivers hebben haast.

We moeten rennen,springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Zo voelde het dit weekend wel een beetje. Na ons succesvolle optreden bij de Zuidwester afgelopen woensdag, was zaterdag de Plantage in Brielle aan de beurt. Rond 13.00 zijn we de bewoners van de afdelingen wezen halen om tot 15.30 carnaval met ze te vieren. Bij beide instellingen kregen we volop positieve reacties en voor ons is het belangrijk dat we de mensen daar konden zien genieten. Vooral onze “dames” van het herenballet zorgden voor veel hilariteit. Met de Prins als big spender was deze act een groot succes. Natuurlijk ruimen we ook altijd even op. Na een korte tussenstop thuis zijn we om 19.30 weer met de “groten” in de bus gestapt.

Op naar de Ooiepieren in den Haag. Onze dansgarde heeft daar weer hun geweldige gardedans laten zien. Rond de klok van 01.00 zijn we weer huiswaarts gegaan, even slapen en om 12.30 weer met de bus mee. Deze keer zijn we met prinses Brittany en haar gevolg meegegaan naar een jeugdmiddag bij de Dwergknijnen uit Zilk. Het was een ritje van anderhalf uur maar dan heb je ook wat. Het was een gezellige middag en ook de “groten” hebben het naar hun zin gehad. Er waren spelletjes voor de kinderen, popcorn, snoep en drinken. Ook kon je kleurplaten inkleuren en de beste 3 kregen een mooie rugzak. En ook daar zijn onze Smooksnuivers weer goed in want onze Netty (50 jaar) heeft gewonnen!! De dansmariekes en Naditza hebben hun gardedans weer laten zien en zelfs de meiden van onze dansgarde mochten daar hun kunsten weer vertonen.

Rond 19.00 waren we weer thuis, want we konden daar niet langer blijven staan…opzij opzij opzij…

 

Nu even een paar dagen uitrusten en dan woensdag 16-02-11 naar de Woutershof in Rozenburg en Vrijdagavond naar de Welplaat in Spijkenisse. Meer weten? Check de website. www.smooksnuivers.nl Het kost u maar een paar minuten tijd.

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.