Het Smooksnuiverseizoen is van start gegaan!

 

Het Smooksnuivers-seizoen is van start gegaan!

Zo, de eerste avond van het seizoen zit er weer op. Eindelijk weer thuis. Terug in de nieuwe schans.  Eerst kregen we de bekendmaking van ons jeugdprinsenteam. We proberen de binnenkomst altijd wat spannend te maken en we hebben ons team dit jaar verstopt onder 2 paraplu’s, leuk muziekje erbij, rondje door de zaal en toen naar het podium. Onder de grootste paraplu bleek onze jeugdprinses te zitten. Brittany mag onze Smooksnuiversjeugd ook dit jaar weer voorgaan. Dit jaar heeft ze een nieuwe hofdame. Zij heet Nadia en had zich verstopt onder de kleinere paraplu. De dames zagen er prachtig uit in paarse jurken en hebben er ontzettend veel zin in. Hun motto is dan ook niet voor niets: ”Op naar 2011, het feesten gaat vanzelf.”

De dansmariekes hebben voor de eerste keer hun “nieuwe dans” laten zien. Ze kregen een groot applaus. 1 van de dansmariekes,Naditza  had dit jaar een solodans ingestudeerd. Onze Naditza trakteerde het publiek op radslagen en spagaten. Geweldig! Later op de avond was de dansgarde aan de beurt. Ook zij lieten een echt goede gardedans zien. Meiden….we zijn trots op jullie!

Rond 10-en heeft Prins Nars 1e samen met zijn Prinses Edith en Diplomaat Cor nog hun laatste officiŽle daad verricht en heeft 4 medailles uitgereikt aan leden die al 11 jaar lid zijn van onze vereniging.  Nicole, Iris, Angelique en Diana…..op naar de volgende 11 jaar! Na deze medaille uitreiking volgde de ontmanteling van de ”oude” prins en zijn gevolg. De raad van 11 probeert iedere jaar weer iets ludieks te verzinnen. Dit jaar kregen Prins Nars en Diplomaat Cor een mooi gardepakje en krullenpruikje aan en mochten onder begeleiding van een  trommelende raad van 11 naar de pijpen van onze fanfareleider (prinses Edith) dansen.

Om 23.11 uur kwam er een heel klein stoombootje de zaal in. Hierin bleek Sinterklaas te zitten. Ook stonden er plots twee pieten op het toneel. Na de ontmaskering bleek dit trio het nieuwe prinsenteam van de Smooksnuivers voor het seizoen 2010/2011 te zijn. Mag ik u voorstellen. Prins Ron den 1e, prinses Diana en Diplomaat Cor.

 

Motto: "Zo zout hebben we het nog nooit gegeten".

Nieuwsgierig geworden? Check de website. www.smooksnuivers.nl

 

  Terug naar persberichten overzicht.