DE SMOOKSNUIVER ZIJN BLIJ. DE OPENING VAN HUN SEIZOEN IN DE SCHANS!!!! ALAAF ALAAF ALAAF.

DE SMOOKSNUIVER ZIJN BLIJ. DE OPENING VAN HUN SEIZOEN IN DE SCHANS!!!! ALAAF ALAAF ALAAF.

Zaterdag 13 november is het zover. De opening van het nieuwe carnavalsseizoen….

Het is traditie dat ieder jaar op de 11e van de 11e om 11 over 11 de nieuwe prins bekend wordt gemaakt. Helaas valt dit op donderdag en is het dit keer organisatorisch beter om het op zaterdag de 13e te houden. De steek van onze “Tempel der zotheid” zal na een jaar van omzwervingen weer opgehangen worden waar het hoort… In de nieuwe schans. Na een jaar van strijden moge we eindelijk weer naar huis.

Voor de leden van onze vereniging is het iedere jaar weer afwachten wie de nieuwe prins zal zijn. Er zijn maar een beperkt aantal mensen binnen de vereniging die al weten wie het prinsenteam voor 2010/2011 zal vormen. Dit geldt natuurlijk ook voor het jeugdprinsenteam. Voor onze jongste leden is dit bijna net zo spannend als de intocht van Sinterklaas. Soms zijn ze stiekem ook een beetje jaloers want wie wil er nu geen prins of prinses zijn?

Zaterdag weten we het. En u moet een paar dagen wachten maar het komt zeker in de krant!! Natuurlijk kunt u meer over ons te weten komen via onze website. www.smooksnuivers.nl 

 

  Terug naar persberichten overzicht.