Smooksnuivers trotseren koninginnendag-weer!

 

Smooksnuivers trotseren koninginnendag-weer!

Vroeg in de ochtend stonden er alweer een aantal vrijwilligers van de Smooksnuivers klaar om de kraam  in te richten en de spelletjes klaar te zetten. Weer of geen weer. De Smooksnuivers zijn erbij. Als we de sneeuwstormen bij de ijsbaan konden trotseren wat is dan een regenbuitje op koninginnendag nietwaar? De echte bikkels van onze vereniging stonden rond 10.30 op het podium. Ze dansten de sterren van de hemel. Bedankt dansmariekes en dansgarde. Ook onze huiszanger Maurice heeft weer van zich laten horen. Hij heeft om de stemming erin te brengen in de regen toch een paar zonnige nummers ten hore gebracht. Goed zo Maurice. Het hoogtepunt was toch wel de uitreiking van de prijs van de ballonnenoplating in het carnavalsweekend. De ballon van Romy Verhagen is het verst gevlogen. Zij kreeg een leuk presentje uitgereikt door onze prins Nars 1e.

Gelukkig klaarde het in de loop van de middag een beetje op en werd het ook aan onze kraam gezellig druk. Veel mensen schreven zich in voor onze bekende boodschappentas. (met inhoud). Dit jaar is deze gewonnen door Damian Zandbergen. Om de schijn van eerlijkheid op te houden vermelden wij er niet bij dat hij het broertje is van Romy en dat zowel overgrootouders, grootouders, ouders, tantes, ooms, etc. volop werkzaam zijn in onze vereniging. Wij willen niet dat u denkt dat het doorgestoken kaart is. Wij bedanken alle mensen die bij ons aan de kraam geweest zijn. Mede daardoor is koninginnendag 2010 voor ons in ieder geval geslaagd.

Wilt u onze prijswinnaars en aanhang beter leren kennen? Nieuwsgierig geworden naar deze vereniging? Kijk op onze website:www.smooksnuivers.nl

 

  Terug naar persberichten overzicht.