Onze prinses gaat uit haar kleren. Er zit een steekje los.

 

SMOOKSNUIVERS

Onze prinses gaat uit haar kleren. Er zit een steekje los.

Zoals jullie weten zijn wij al enige tijd dakloos. We zijn ondergebracht in een soort van opvanghuis (gymzaal de beer). Leuk als noodopvang maar meer ook niet. De gaten zitten in het plafond, de verf bladdert.

De nipte meerderheid van de gemeenteraad heeft gelukkig de sloop van de Nieuwe Schans tegen gehouden en willen wij dus graag weer onze feest en oefenavonden houden in de Nieuwe Schans omdat dit voor ons de meest geschikte locatie is.

24 september wordt er een gemeenteraadsvergadering gehouden waarbij dit onderwerp weer op tafel komt.

Om ons standpunt kracht bij te zetten hebben wij op vrijwilligersdag aandacht willen vragen voor ons zwervend bestaan. Dit is goed gelukt en we hebben veel handtekeningen opgehaald van mensen die net als wij van mening zijn dat de schans open moet blijven totdat het MFC klaar is. Bedankt mensen!

Ons prinsenteam wilde wat extra’s doen. Want de gemeenteheren zet onze prinses uit haar kleren. Ook de steek van de diplomaat moet eraan geloven, na alle beloftes die ze naar ons doen beloven. Schrijf je in voor deze unieke delen, zodat onze wonden een beetje kunnen helen.

Voor 1 euro kunt u zich inschrijven voor de verloting van hetzij de jurk van de prinses hetzij de steek van de diplomaat.

11-11-2009 wordt de trekking gehouden en 12-11-09 krijgen de jurk en de steek een nieuwe eigenaar.

We zijn er nog niet. Tot deze raadsvergadering blijven we jullie steun vragen. Wij zijn niet de enige vereniging die gedupeerd is als de Nieuwe Schans sluit.

Als u ons wilt helpen kijk even op onze website en mail uw steunbetuiging naar het bestuur. Ook deze steunbetuigingen zullen wij met de handtekeningen overhandigen aan de verantwoordelijke wethouder. Ook als u wilt intekenen voor de jurk of steek kunt u ons dit via de mail laten weten.  Alvast bedankt.

www.smooksnuivers.nl

 

  Terug naar persberichten overzicht.