Veel bevriende Carnavalsverenigingen te gast op grote Jubileumfeestavond van de Smooksnuivers

Veel bevriende Carnavalsverenigingen te gast op grote Jubileumfeestavond van de Smooksnuivers

Na maanden van intensieve voorbereidingen is het dan bijna zover. Aanstaande zaterdag 29 november zullen vele genodigden te gast zijn op het grote jubileumfeest van de Smooksnuivers in het kader van het 4x11 jarig bestaan van de vereniging.

Naast de genodigden zullen 17 bevriende carnavalsverenigingen uit de regio, plus de OKG uit Odenheim (gemeente Ostringen) op bezoek komen om de Smooksnuivers te feliciteren met deze mijlpaal, maar natuurlijk ook om een fantastisch feest te vieren. Het belooft dan ook een waar festijn te worden waarbij de nieuw gekozen Jeugdprinses Iris en Prins Nars de 1e en hun beider gevolg voorop zullen gaan.

Voor de Smooksnuivers zal de avond beginnen met een receptie in de kleine zaal van de nieuwe Schans, waar leden van het College van B&W en besturen van diverse Rozenburgse verenigingen hun opwachting zullen maken. Tijdens, maar ook na deze receptie zal de muziek worden verzorgd door de band Yazzoo, die funky, jazzy muziek speelt voor een breed publiek.

Speciale gasten op de receptie zijn de leden van Bloaskapel Laphethemookis, die al sinds vele jaren diverse feestavonden van de Smooksnuivers opluisteren. Zij zullen ook de Smooksnuivers begeleiden bij de opening van de feestavond om 20.30 uur. 

Gedurende de feestavond zullen muziek en dans centraal staan. Dansmuziek variŽrend van jaren-60 tot heden zal worden verzorgd door de band Flying Visits. Daarnaast zullen twee muziekkapellen, te weten Partyband De Stumpers uit Dordrecht en Boerenkapel de Zwiebels uit Leidschendam voor een meer carnavaleske sfeer zorgen. De Brabantse zanger/entertainer Henk van de Ven zal een tweetal optredens verzorgen, waarin veel bekende Nederlandstalige hits aan bod zullen komen. Wij vertrouwen erop dat hij zijn slogan:

Uw feest is pas een feest als Henk komt of is geweestwaar zal maken.

Wilt u het feest van de Smooksnuivers meebeleven, dan bent u vanaf 20.30 uur van harte welkom in de Nieuwe Schans. Wij willen erop wijzen dat het geen gekostumeerde avond is, gepaste feestelijke kleding wordt zeer op prijs gesteld.

In verband met de verwachte drukte verzoeken wij bezoekers uit Rozenburg zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar de Schans toe te komen.

Verdere informatie over de Smooksnuivers en de activiteiten in het jubileumseizoen 2008/2009 kunt u vinden op de internetpagina van de vereniging: www.smooksnuivers.nl . Voor vragen en/of opmerkingen kunt ons bereiken via ons directe emailadres jubileumcommissie@smooksnuivers.nl of telefonisch via nummer: 010-4805087 of  0181-215844.

 

De Jubileumcommissie 4 x 11 Jaar van CV de Smooksnuivers

 

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.