4 x 11 jarig jubileumfeest

 

Rozenburgse Carnavalsvereniging de Smooksnuivers viert 4 x 11 jarig jubileumfeest op zaterdag 29 november 2008

 

Nu het carnavalsseizoen 2008/2009 is geopend kijken de leden van Carnavalsvereniging de Smooksnuivers uit Rozenburg reikhalzend uit naar de grote jubileumavond in het kader van het 4 x 11 jarig jubileum van de vereniging.

Deze grote jubileumavond zal plaatsvinden op zaterdag 29 november 2008 in Sociaal-cultureel Centrum ‘de Nieuwe Schans’, Marijkeplein 12 te Rozenburg. De Smooksnuivers hopen die avond vele gasten te mogen begroeten. Op dit moment hebben een 15-tal bevriende carnavalsverenigingen al  aangegeven graag aanwezig te willen zijn. Daarnaast hopen de Smooksnuivers dat ook vele oud-leden, donateurs, sponsors en Halve-Maandragers van de partij zullen zijn.

Hoewel wij graag alle oud-leden persoonlijk zouden willen uitnodigen is dit om praktische en organisatorische redenen helaas niet mogelijk. Daarom nodigen wij bij deze alle oud-leden en sympathisanten van de Smooksnuivers, die de vereniging nog steeds een warm hart toedragen, uit om dit fantastische feest met ons mee te vieren. Vanaf 20.00 uur is de grote zaal van de Nieuwe Schans geopend voor bezoekers van de feestavond, waarnaar het feest om 20.30 uur zal losbarsten.

De muziek zal deze avond worden verzorgd door een tweetal bands, drie blaaskapellen en een zanger/entertainer.  Het belooft een waar feest te worden, dat tot in de kleine uurtjes zal doorgaan.

Verdere informatie over de Smooksnuivers en de activiteiten in het jubileumseizoen 2008/2009 kunt u vinden op de internetpagina van de vereniging: www.smooksnuivers.nl . Voor vragen en/of opmerkingen kunt ons bereiken via ons directe emailadres jubileumcommissie@smooksnuivers.nl of telefonisch via nummer: 010-4805087 of  0181-215844.

De Jubileumcommissie 4 x 11 Jaar van CV de Smooksnuivers

 

  Terug naar persberichten overzicht.