4 x 11-jarig jubileumavond op zaterdag 29 november 2008

Uitnodiging aan alle Oud-leden en sympathisanten van CV de Smooksnuivers

 

Grote 4 x 11-jarig jubileumavond op zaterdag 29 november 2008

Nog enkele weken en dan zullen de Smooksnuivers op 11/11 in verenigingsverband het nieuwe carnavalsseizoen 2008/2009 openen. Het nieuwe seizoen zal in belangrijke mate in het teken staan van het 4 x 11 jarig jubileum van de vereniging.

Dit  jubileum zal groots gevierd gaan worden tijdens een grote jubileumavond die zal plaatsvinden op zaterdag 29 november 2008 in de Nieuwe Schans te Rozenburg. De Smooksnuivers hopen die avond vele gasten te mogen begroeten. Diverse bevriende carnavalsverenigingen, bevriende Rozenburgse verenigingen, donateurs, sponsors en Halve Maandragers hebben inmiddels een uitnodiging mogen ontvangen.

Hoewel wij graag ook alle oud-leden persoonlijk zouden willen uitnodigen is dit om praktische en organisatorische redenen helaas niet mogelijk. Daarom nodigen wij bij deze alle oud-leden en sympathisanten van de Smooksnuivers, die de vereniging nog steeds een warm hart toedragen, uit om dit fantastische feest met ons mee te vieren. Vanaf 20.00 uur is de grote zaal van de Nieuwe Schans geopend voor bezoekers van de feestavond, waarnaar het feest om 20.30 uur zal losbarsten.

Inmiddels hebben een tiental bevriende carnavalsverenigingen bevestigd aanwezig te zullen zijn, waaronder onze vrienden van de OKG (Odenheimer Karnavalls-Gesellschaft) uit Odenheim, waarmee de Smooksnuivers al sinds 1980 nauwe vriendschapsbanden onderhouden.

De muziek zal deze avond worden verzorgd door een tweetal bands, drie blaaskapellen en een zanger/entertainer, waarover we u later meer zullen berichten.

Verdere informatie over de Smooksnuivers en de activiteiten in het jubileumseizoen 2008/2009 kunt u vinden op de internetpagina van de vereniging: www.smooksnuivers.nl . Voor vragen en/of opmerkingen kunt ons bereiken via ons directe emailadres jubileumcommissie@smooksnuivers.nl of telefonisch via nummer: 010-4805087 of  0181-215844.

 

De Jubileumcommissie 4 x 11 Jaar van CV de Smooksnuivers

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.