4 x 11-jarig jubileum CV de Smooksnuivers

4 x 11-jarig jubileum CV de Smooksnuivers

Nu voor velen de zomervakantie al snel nadert zijn de Smooksnuivers hard bezig met een aantal belangrijke voorbereidingen voor het nieuwe seizoen dat volledig in het teken zal staan van het 4 x 11 jarig jubileum van de vereniging. Na de vakantieperiode staat het nieuwe carnavalsseizoen 2008/2009 immers al snel voor de deur.

Een van de hoogtepunten van het jubileumseizoen is de grote jubileumavond die zal plaatsvinden op zaterdag 29 november 2008 in de Nieuwe Schans te Rozenburg. De Smooksnuivers hopen die avond vele gasten te mogen begroeten. Diverse bevriende carnavalsverenigingen zijn inmiddels uitgenodigd en ook artiesten en muziekkapellen zijn  gecontracteerd. Diverse genodigden, donateurs en sponsors zullen de komende maanden een uitnodiging ontvangen om op deze jubileumavond aanwezig te zijn.

In een eerder bericht in de Schakel heeft de vereniging reeds aangegeven dat zij op die avond ook graag vele oud-leden zou willen begroeten en hoopt er zoveel mogelijk via de media te bereiken. Bent u oud-lid of kent u oud-leden in uw familie, vrienden- of kennissenkring die buiten Rozenburg woonachtig zijn, stel hun dan ook op de hoogte van dit fantastisch evenement.

Om een idee te krijgen van het aantal oud-leden dat wij kunnen verwachten zouden wij het op prijs stellen als u dit tijdig aan ons kenbaar zou willen maken. U kunt dit doen door een email te sturen naar de jubileumcommissie van de Smooksnuivers met hierin vermeld uw naam, aantal personen, uw functie binnen de Smooksnuivers tijdens uw lidmaatschap. Hiervoor is een speciale link opgezet op de internetpagina van de vereniging: www.smooksnuivers.nl onder rubriek ‘Jubileumcommissie’. Het directe emailadres is: jubileumcommissie@smooksnuivers.nl

Mocht u geen beschikking hebben over internet dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden via nummer: 010-4805087 of  0181-215844.

De komende maanden zullen we u via de Schakel op de hoogte houden van de jubileumactiviteiten. Houdt de krant dus in de gaten. Tevens zullen we de komende maanden  nadere informatie verstrekken via bovengenoemde internetpagina.

De Jubileumcommissie 4 x 11 Jaar van CV de Smooksnuivers

 

  Terug naar persberichten overzicht.