Carnavalsvereniging De Smooksnuivers viert 4 x 11-jarig jubileum

Carnavalsvereniging De Smooksnuivers viert 4 x 11-jarig jubileum

Nu het carnavalsseizoen 2007/2008 voorbij is richten de Smooksnuivers zich vol energie op de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Het seizoen 2008/2009 zal in het teken staan van het 4 x 11 jarig jubileum.

Een van de hoogtepunten van het jubileumseizoen is de grote jubileumavond die zal plaatsvinden op zaterdag 29 november 2008 in de Nieuwe Schans te Rozenburg. De Smooksnuivers hopen die avond vele gasten te mogen begroeten. Diverse bevriende carnavalsverenigingen, genodigden, donateurs en sponsors zullen de komende maanden een uitnodiging ontvangen om op deze jubileumavond aanwezig te zijn.

De vereniging zou echter die avond ook graag vele oud-leden willen begroeten en hoopt er zoveel mogelijk via de media te bereiken. Bent u oud-lid of kent u oud-leden in uw familie, vrienden- of kennissenkring die buiten Rozenburg woonachtig zijn, stel hun dan ook op de hoogte van dit fantastisch evenement.

Om een idee te krijgen van het aantal oud-leden dat wij kunnen verwachten zouden wij het op prijs stellen als u dit tijdig aan ons kenbaar zou willen maken. U kunt dit doen door een email te sturen naar de jubileumcommissie van de Smooksnuivers met hierin vermeld uw naam, aantal personen, uw functie binnen de Smooksnuivers tijdens uw lidmaatschap. Hiervoor is een speciale link opgezet op de internetpagina van de vereniging: www.smooksnuivers.nl onder rubriek ‘Jubileumcommissie’. Het directe emailadres is: jubileumcommissie@smooksnuivers.nl

Mocht u geen beschikking hebben over internet dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden via nummer: 010-4805087 of 06-46402117.

De komende maanden zullen we u via de Schakel op de hoogte houden van de jubileumactiviteiten. Houdt de krant dus in de gaten. Tevens zullen we in de loop van het voorjaar nadere informatie verstrekken via bovengenoemde internetpagina.

De Jubileumcommissie 4 x 11 Jaar van CV de Smooksnuivers

 

 

  Terug naar persberichten overzicht.