SMOOKSNUIVERS VIEREN SINTERKLAAS!

Het is al een dag of tien geleden dat Sinterklaas ons dorpje kwam bezoeken, maar wij bij de smooksnuivers zijn er nog steeds enthousiast over. Natuurlijk komt dat ook omdat we de Sint hebben mogen assisteren. We hebben o.a. met onze dansgarde en mariekes de pieten geholpen een pietendans in te studeren die ze dan ook vol overgave in het gemeentehuis hebben laten zien.

Onze Smooksnuiverinnen hebben geholpen met de kraampjes op het gemeenteplein. En "onze mannen" zorgden ervoor dat zowel op het terrein van Rijkswaterstaat als tijdens de intocht niet alleen de Sint en zijn pieten maar ook de kinderen veilig waren.Een hele organisatie dus maar wel erg leuk! Mede dankzij de hulp van onze vrienden van de Steelband Tropical Sensation en de gesponsorde vrachtwagen van firma de Jong hebben we een onvergetelijke dag gehad. U ziet. Onze vereniging doet meer dan alleen carnaval vieren.Bent u ge´nteresseerd in onze activiteiten kijk eens op onze website www.smooksnuivers.nl

 

Via onderstaande link u de foto's van de intocht bekijken welke gemaakt zijn door Peter Kaijen. Kom gerust eens langs op onze oefenavond in de Nieuwe Schans. Iedere woensdagavond treft u ons daar aan. Behalve op 5 december natuurlijk want dan vieren wij Sinterklaas!!!!

FOTO'S SINTERKLAAS INTOCHT  (gemaakt door Peter Kaijen)

 

  Terug naar nieuwsoverzicht.