Een geslaagde Mini Pronkzitting voor de jeugd van “De Smooksnuivers”

Een geslaagde Mini Pronkzitting voor de jeugd van “De Smooksnuivers”

Afgelopen zaterdag middag, was het weer zover, in de schans vond opnieuw een mini pronkzitting plaats. Terwijl de volwassenen ’s avonds een overvol programma kregen voorgeschoteld, was het voor de jeugd vooral een hele gezellige middag.

Er was een heus spellen concours opgezet door de jeugdcommissie, waarmee elk kind leuke prijsjes kon winnen. Zeker ook de gastverenigingen konden dit erg waarderen, daar er geen enkel kind zonder prijzen de deur uitging.

Uiteraard werd iedereen welkom geheten door het jeugd prinsessen team, dat dit jaar bestaat uit Prinses Nicole de 2e en Hofdame Samantha. Onze eigen dansmariekes waren ook van de partij.

Ook deze middag werd opgeluisterd door een aantal erg leuke acts, waaronder de  geweldige dans van de dansmariekes, waar zij heel het jaar erg hard voor hebben getraind, en deze zag er dan ook weer super goed uit. De muziek werd gedraaid door johan, die dit heel goed deed, de sfeer zat er zeker lekker in.

Uiteraard kwamen ook de grote Prins met zijn gevolg en de dansgarde nog even langs om de jeugd prinses gezelschap te houden. Prins Cornelis de 1e, Adjudant Nars , hofnar Denise en de raad van elf hadden het duidelijk ook erg naar hun zin, zeker toen ook de meiden van de dansgarde nog hun gardedans lieten zien.

Prinses Nicole heeft nog een onderscheiding uitgedeeld aan Angelique Sassenburg, de trainster van de dansmariekes, die er ook dit jaar weer voor heeft gezorgd dat de dans weer erg goed in elkaar zat.

Al met al een erg geslaagde middag, waardoor iedereen alleen nog maar hoopt dat het snel 17 februari zal zijn, dan zal er in de “Nieuwe Schans”weer een kinderfestijn georganiseerd worden. Op deze datum is er namelijk een geweldige kindermiddag met het kindercarnaval, met mooie prijzen voor de best verklede kinderen. Verdere informatie over dit festijn volgt nog, en zal zeker ook in deze krant verschijnen.

  Terug naar nieuwsoverzicht.