Pronkzitting Smooksnuivers op zaterdag 27 januari 2007

Pronkzitting Smooksnuivers op zaterdag 27 januari 2007

Op zaterdag 27 januari 2007 organiseert Carnavalsvereniging de Smooksnuivers haar jaarlijkse Pronkzitting. Op deze avond zullen vele acts verzorgd worden door leden van de carnavalsvereniging. Zo zullen er optredens te zien zijn van de Dansmariekes, de Dansgarde,  de Hofjonkers, de Jeugdcommissie, de Smooksnuiverinnen en het Herenballet. Daarnaast wordt door diverse leden hard gewerkt aan een aantal verrassende acts.

Vaste gasten op de Pronkzitting zijn de meisjes en dames Exceldansers, onder leiding van trainster Caroline Ophof. Dit jaar zullen zij een tweetal acts ten tonele voeren.

Voor de muzikale begeleiding van de avond zijn inmiddels afspraken gemaakt met een muziekkapel. Na de feestdagen zullen we hier meer mededeling over doen.

De zanger Paul Bradley zal op de pronkzitting een tweetal optredens verzorgen. De Smooksnuivers hebben deze zanger reeds een aantal keren kunnen bewonderen en zijn er zeker van dat hij met zijn enthousiasme het publiek zal weten te vermaken.

In aanloop naar de Pronkzitting zullen de Smooksnuivers u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Kaarten voor de Pronkzitting van Carnavalsvereniging de Smooksnuivers zijn te verkrijgen bij Karoline Rijnsdorp, Zanddijk 1, 3181  HV  Rozenburg, tel: 0181-215036. De kaarten kosten €10,-  , 65-plussers en donateurs betalen € 8,50

We willen u erop wijzen dat de Pronkzitting geen gewone carnavalsavond is maar een gezellige feestelijke avond waarbij gepaste kleding op prijs gesteld wordt.

Voor verder informatie en activiteiten van CV de Smooksnuivers verwijzen we u naar onze internetpagina: www.Smooksnuivers.nl

 

  Terug naar nieuwsoverzicht.