SMOOKSNUIVERS BEGONNEN MET VOORBEREIDINGEN PRONKZITTING 2005

Smooksnuivers begonnen met voorbereidingen Pronkzitting 2005

Noteer zaterdag 22 januari 2005 alvast in de agenda

Nu de zomer op zijn einde is richten de Smooksnuivers zich weer met volle overgave op het nieuwe carnavalsseizoen. Zo ook de Pronkzittingcommissie onder voorzitterschap van Peter Rijnsdorp. Een aantal oude commissieleden heeft plaats gemaakt voor nieuw jong bloed en inmiddels is al een aantal malen vergaderd in de nieuwe samenstelling. De commissie is vol goede moed en heeft zich tot doel gesteld meer inbreng uit de eigen vereniging op de Pronkzitting 2005 te kunnen presenteren. Daarnaast wordt natuurlijk gestreefd naar een uitverkochte zaal in de Nieuwe Schans.

Naast de inbreng van verschillende groepen uit de carnavalsvereniging wordt druk gezocht naar artiesten en groepen om een gevarieerd en compleet programma te kunnen presenteren. In de komende maanden zullen we u middels diverse publicaties in de Schakel op de hoogte houden.

Wilt u van de partij zijn op de eerstvolgende Pronkzitting van Carnavalsvereniging De Smooksnuivers, noteert u dan Zaterdag 22 januari 2005 alvast in uw agenda. Mededelingen over de kaartverkoop volgen later dit jaar.

 

  Terug naar nieuwsoverzicht.