21e PRONKZITTING BIJ DE SMOOKSNUIVERS

21e PRONKZITTING BIJ DE SMOOKSNUIVERS 

Op zaterdag 25 januari 2003 vieren de Smooksnuivers hun 21e Pronkzitting. Op deze avond zullen tal van acts van zowel de eigen carnavalsvereniging als van buiten de vereniging ten tonele worden gevoerd in Cultureel centrum ‘De Nieuwe Schans’. Zo zullen zowel de Dansmariekes als de Dansgarde een showdans en een gardedans opvoeren, en ook de Smooksnuiverinnen en de Exceldansers zijn wederom van de partij. Het Oud Prinsencolllege geeft na een aantal jaren afwezigheid ook weer acte de presence. Daarnaast zullen de leden van de Jeugdcommissie hun debuut maken en zal er een zangduet zijn van Corina en Gertjan.

Naast de eigen inbreng zijn diverse artiesten van buiten aangetrokken, zoals de imitator Mark Wildemans en zanger Ron Pressing, die de finale zal verzorgen. De avond wordt omlijst door Hofkapel “de Stumpers” in een nieuwe formatie.

Na afloop zal er een bal na zijn in de kleine zaal van de Schans waarbij de muziek verzorgd zal worden door de Blue Boys.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij mevr.Tiny Quak, De Noordbank 20 te Rozenburg, Telefoon: 216235. Kaarten kosten € 10,00 per persoon, voor donateurs en 65+ kosten de kaarten € 8,50. Op dit moment zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar, maar wees er snel bij, want op is op. Wij hopen u in groten getale te mogen begroeten op zaterdag 25 januari a.s.

 

  Terug naar nieuwsoverzicht.